Lema curs 2022-2023
En aquesta secció recollirem informació oficial relacionada amb el COVID-19 i actuacions que des del col•legi estem realitzant durant el confinament per als nostres alumnes i familiars.

Notícies #SantAndreuACasa

GALA VIRTUAL COMIAT DEL CURS 2019-20

GALA VIRTUAL COMIAT DEL CURS 2019-20

El dimarts 16 de juny va tindre lloc la Gala de Comiat del curs 2019-2020. Adaptant-nos a la situació que ens ha tocat viure no es podia dur a terme de forma diferent, celebràrem la primera Gala Virtual de Comiat del col·legi Sant Andreu Apòstol.

La cita tingué lloc a les 11:30 del matí i va ser tot un èxit de participació. Ens retrobarem professorat  i alumnat per compartir un moment tan especial després d’un trimestre tan complicat i excepcional en confinament. Un merescut encontre després de tant d’esforç virtual.

Llegir més

RECICLE, CREE I JUGUE

RECICLE, CREE I JUGUE

 

            Els xiquets més menuts del col·le han aprofitas estos dies de quarentena per fabricar-se els seus propis joguets, amb material reciclat que tenien en casa.

Ha estat un 3 en 1, ja que aquesta activitat els ha servir per a aprendre a reciclar i ser conscient de la importancia que té, crear, amb la seua meravellosa imaginació, dotant de significat extraordinari a coses que serien impensables per a nosaltres el adults, i a més, han passat una bona estona jugant, tant sols com amb la família.

Ací teniu una mostra del que han fet!!

 

Llegir més

ROMEO Y JULIETA: TEATRE CONFINAT DE 3rP

Els alumnes de 3r primària han treballat de valent aquest confinament!!

A més, han estudiat l'obra "Romeo y Julieta" de William Shakespeare i després de molts assaigs i algunes gravacions, han acabat representant l'obra de teatre des de casa.

Vos mostrem el resultat en format video i esperem que vos agrade aquesta versió del clàssic 425 anys després.

 

Llegir més

CONSELLS PER A AFRONTAR LA DESESCALADA EN FUNCIÓ DE L'EDAT DELS FILLS (Educación 3.0)

CONSELLS PER A AFRONTAR LA DESESCALADA EN FUNCIÓ DE L'EDAT DELS FILLS (Educación 3.0)

Tens dubtes sobre com abordar la volta a la normalitat amb els teus fills? Com pots ajudar-los a canalitzar els sentiments que els desperta? Les psicòlogues de The English Montessori School, Ana Ciruelos i Natalia Guijarro, proposen fer-ho de manera diferent segons la seua edat. Aquestes són les seues recomanacions publicades el 16 de maig en Educación 3.0 (https://www.educaciontrespuntocero.com/familias/consejos-desescalada-edad-hijos/)

A poc a poc ens endinsem en el camí cap a la ‘nova normalitat’; un procés que sabem serà llarg i costós i que, per als quals estem amb els nostres fills a casa, fa que ens assalten constantment un milió de dubtes: Com podem explicar-los la nova realitat perquè siguen capaces de donar-li sentit a la desescalada? Com podem ajudar-los a canalitzar tots els seus sentiments negatius? I ajudar-los a esprémer els positius? De la mateixa manera, com podem fer que seguisquen les seues rutines i s'interessen pels nous mètodes d'aprenentatge?

Llegir més

CONCURS DEL JOC DE LES VIRTUTS

CONCURS DEL JOC DE LES VIRTUTS

CONCURS SETMANAL - JOC DE LES VIRTUTS

La Fundació Sant Vicent Màrtir dels Col·legis Diocesans de València ens proposen participar en el següent joc fins el diumenge 24 de maig.

En el següent ENLLAÇ podreu descarregar tot el que necessiteu per jugar.

 

 

 

Llegir més

PROCÉS D'ADMISSIÓ I MATRÍCULA PER AL CURS 2020-21

Vos compartim la informació del nostre centre i l'oficial sobre el procés d'admissió i de matrícula de nous alumnes per al curs 2020-21.

Vos esperem amb els braços oberts!!

COLE DATES PROCS MATRCULA 2020-21 page-0001
Calendari Conselleria admissio i matriculacio 20-21
Calendari admissio alumnes 20-21 page-0001
Novetats matricula FAMPA page-0001
Novetats matricula FAMPA page-0002
Novetats matricula FAMPA page-0003
Novetats matricula FAMPA page-0004

Llegir més

PASQUA DIFERENT EN INFANTIL

Aquest any la Pasqua ha sigut mooolt diferent als altres anys, però les families han disfrutat del temps junts.

Els alumnes d’Infantil del San Andrés Apóstol vos volen mostrar amb el següent VIDEO el que han estat fent aquesta Pasqua. Disfruteu-ho!!

#SantAndreuACasa   #JuntsVencerem

 

 

Llegir més

JUNTS TOT ANIRÀ BÉ

JUNTS TOT ANIRÀ BÉ

Des de l'àrea d'Educació Plàstica, l'alumnat de segon i tercer curs d'ESO ha dut a terme un projecte molt emotiu. Des de l'assignatura se'ls va proposar una tasca que consistia a expressar, a través d'un dibuix lliure i una paraula, el sentiment d'ànim enfront de la situació actual que estem vivint. Aquest treball ha permès que l'alumnat expresse com se sent i com viu el confinament.

Amb les seues propostes s'ha creat un llibre amb el títol "Junts tot anirà bé" que romandrà al nostre col·legi i ens recordarà que tots units podem fer front a qualsevol realitat.

S'ha realitzat amb molta il·lusió i amb la finalitat de potenciar la imaginació, la creativitat i la intel·ligència emocional, afavorint també el desenvolupament de les capacitats perceptives, expressives i estètiques de l'alumnat.

Podeu vore tots els dibuixos a la pàgina web.

 

Llegir més

CONCURS DE FOTOGRAFIA MATEMÀTICA LEONARDO DE PISA A SECUNDÀRIA

CONCURS DE FOTOGRAFIA MATEMÀTICA LEONARDO DE PISA A SECUNDÀRIA

L'objectiu fonamental d'aquest concurs és que els nostres alumnes desenvolupen la seua creativitat i imaginació per a veure i apreciar la relació que existeix entre les matemàtiques i el nostre entorn. La mateixa natura i les obres humanes contenen un mostrari ben extens de formes i conceptes matemàtics. Volem que els descobrisquen i siguen capaços de plasmar-los en una fotografia.

Es poden reflectir polígons, cercles, corbes variades, línies paral·leles, secants, angles, cossos geomètrics, gràfics estadístics, mosaics, simetries, expressions numèriques, etc.

BASES DEL CONCURS

Llegir més

FRANGES HORÀRIES I RECOMANACIONS PER A EIXIR EL 2 DE MAIG

El 2 de maig continuem amb un pas més de la desescalada i a continuació compartim informació del Govern espanyol sobre les franges horàries, trams d'edats i recomanacions a seguir per tots.

 

Franges horries eixir 2 maig

#SantAndreuACasa    #EiximAmbResponsabilitat    #JuntsVencerem

Llegir més

PREINSCRIPCIÓ DE NOUS ALUMNES AL CURS 2020-21

Estem a casa, però continuem treballant pels nostres alumnes i famílies i per aquells que vulguen sumar-se al nostre projecte educatiu en el pròxim curs 2020-21.

Al final del text, obriu el Cartell de la matrícula 2020-21 i pressionant en les imatges podreu vore el video de PORTES OBERTES DE FORMA VIRTUAL, emplenar el FORMULARI per a recollir les vostres dades personals i la informació de l'Ajuntament per a demanar el CERTIFICAT ELECTRÒNIC necessari per a poder realitzar la matrícula telemàtica.

CARTELL MATRÍCULA 2020-21

01 Motricitat fina
02 Acouturier

 

Llegir més

GUIA D'ACOMPANYAMENT EMOCIONAL PER A LES FAMÍLIES

Portada emocions

Des de la Fundació Sant Vicent Màrtir i per als Col·legis Diocesans dels quals en formem part, la companya, mestra, psicopedagoga i formadora Beatriz Montañés Ríos  ens comparteix la GUIA D'ACOMPANYAMENT EMOCIONAL per a les nostres famílies.

Feu-li una miradeta i esperem que vos agrade.

#SantAndreuACasa   #JuntsVencerem

Llegir més

LA NOSTRA PARROQUIA RETRANSMITEIX LES EUCARISTIES

La nostra parròquia San Andrés Apóstol ha tingut la genial iniciativa de retransmetre en directe les eucaristies diàries i altres actes eclesiàstics mitjançant les xarxes socials de Facebook i YouTube.

Llegir més

COVID-19: WEBS AMB INFORMACIÓ OFICIAL

Compartim webs amb informació oficial sobre el COVID-19 dirigida a la ciutadania en relació a recomanacions sanitàries i de salut pública d'interés general a nivell nacional, autònomic i municipal:

- MINISTERI DE SANITAT, Govern d'Espanya.

- GENERALITAT VALENCIANAPortal de servei sanitari de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública sobre Coronavirus (Covid-19).

- AJUNTAMENT DE L'ALCÚDIA.

Llegir més

DIUMENGE 26, EIXIDA DELS XIQUETS!!

Aquest diumenge 26 d'abril, els xiquets ja podran eixir al carrer!! Hauran de seguir una série de recomanacions que estan explicades en el BOE i en una guia ràpida i altra guia més llarga que vos compartim.

#SantAndreuACasa  #EiximAmbResponsabilitat

Llegir més

Alumnes i famílies s'activen a casa

Els nostres alumnes i les seues famílies han volgut sumar-se a la iniciativa que proposarem els mestres de fer activitat física a casa. Tot un èxit!! Gràcies a tots per enviar-nos evidències i deixar-nos compartir-ho amb tothom. Ànim i seguim avant! #SantAndreuACasa #SantAndreuEsMou #JuntsVencerem Video 1 - Video 2

Llegir més

DIA DE L'ESPORT: #SantAndreuEsMou A CASA

Enguany, el 6 d'abril celebrem el #Diadelesport, però d'una forma extraordinària. Els nostres alumnes i familiars d'infantil, de primària i d'ESO ens mostren en tres videos com es pot mantindre un dia a dia actiu, també des de casa i en temps del coronavirus. Moltes gràcies a tots campions!!! #SantAndreuEsMou

Llegir més

ESTRENEM CANAL DE YOUTUBE D'EDUCACIÓ FÍSICA

Aprofitant aquesta situació extraordinària del COVID-19, estrenem nou canal de youtube per a l'àrea d'Educació física en el qual podrem visualitzar videos que ens animen a mantindre una vida activa, també en estos moments, i altres que serviran per a treballar continguts o mostrar events en els quals participa el nostre centre. #SantAndreuEsMou

Llegir més

MOU-TE A CASA COM EL CLAUSTRE!!

Estem tots a casa, però hem de mantindre hàbits saludables com l'activitat física i el nostre claustre dona exemple amb aquest video  que hem publicat al nostre canal de youtube per a l'àrea d'educació física (ED. FÍSICA S ANDRÉS APÓSTOL). Segur que la nostra comunitat educativa es mourà amb més ganes!!

Llegir més

EL CLAUSTRE ES QUEDA A CASA!!

Amb aquest video, el nostre claustre vol actuar amb responsabilitat i animar als seus alumnes i famílies a quedar-se a casa durant el confinament pel COVID-19. #SantAndreuACasa  #JuntsVencerem

Llegir més

Protocol i recomanacions del col·le davant el COVID-19

Infografies que recullen un protocol de com es procedirà des del col·le vers els seus alumnes i familiars i altra amb recomanacions de la nostra orientadora per al període de confinament per l'estat d'alarma pel COVID-19.

Llegir més

REPTES INFANTILS PER A SUPERAR LA QUARENTENA

REPTES A INFANTIL

 

 Els alumnes d'infantil, estem fent front a diversos reptes, molt divertits, que ens estan fent passar esta quarantena amb il·lusió, imaginació, creativitat i una bona dosis de bon humor!

Ja en portem 3, i ja quasi estem a punt d'aconseguir el 4t repte.

 

Però comencem des del principi: 

 

Llegir més

Facebook Twitter

ENLLAÇOS

educamos
facebook
parròquia
Educació física

#SantAndreuACasa

(Torna a llegir les actuacions que des del col•legi hem estat realitzant durant el confinament per als nostres alumnes i familiars)

SoundCloud Album Record

Escoltant

Cançó del curs - Himno de Colegios Diocesanos
Dades de contacte
Pl. Constitució, 5 45250 L'Alcúdia
secretaria@colegiosanandres.es
96.254.02.82