Lema curs 2020-2021

IMG 20191204 152656

Els alumnes de 5é i 6é de Primària hem realitzat un taller de teatre al voltant de l’obra L’ Illa del Tresor,  de R.L Stevenson.

Començàrem l’aventura d’aquest taller de teatre “La vida Pirata és la vida millor”, amb dues rutines de pensament: 

- Un  C.S.I ( Color-símbol-imatge )  a partir del tràiler de la pel·lícula “Pirates del Carib ” i

- Per a donar a conèixer l’autor d’aquesta meravellosa obra literària utilitzàrem la rutina “Abans pensava-Ara pense” a partir de la informació recollida en la introducció del seu llibre.

 

Després de llegir l’obra col·lectivament, intentant fer una lectura dramatitzada, individualment completaren una guia de comprensió.

A la fi arribàrem a la tasca més emocionant i divertida del taller: “ Pirates per un dia”. De manera cooperativa, inventaren una escena triant personatges de l’obra per a representar-la. En acabar ens havíem de coavaluar i autoavaluar.

Posàrem punt i final al taller amb el visionat de la pel·lícula de Disney “El Planeta del Tresor”.  A partir de la qual realitzàrem una destresa de pensament “Compara-Contrasta” entre la pel·lícula i el llibre.

Hem aprés i gaudit molt al llarg del taller perquè ha sigut una experiència motivadora i divertida que ens ha permés conèixer el gènere literari del teatre de la mà d’un clàssic com és L’Illa del tresor.

Amb les fotos veieu una xicoteta mostra del treball realitzat.

 

 

ENLLAÇOS

educamos
facebook
parròquia
Educació física

SoundCloud Album Record

Escoltant

Cançó del curs - Himno de Colegios Diocesanos
Dades de contacte
Pl. Constitució, 5 45250 L'Alcúdia
secretaria@colegiosanandres.es
96.254.02.82